maandag 30 november 2009

Hehe eindelijk internet!

Hierbij een bericht uit Mauritanie! We zijn zojuist aangekomen in de Auberge Sahara, er verblijven hier veel westerse reizigers, voornamelijk fransen. Bij aankomst kregen we te horen dat er gisteren drie Spaanse hulpverleners zijn gekidnapt op de route tussen Nouadibou en Nouakchott.

We hebben de afgelopen week de regio rond Atar verkend, met team 1214. Hierbij hebben we een aantal zware offroad pistes gereden naar o.a. Beni Achmed, Ouadane, Chinquetti, Terjit en Camp Crater. Onze disco hebben we hierbij op sommige momenten tot het uiterste moeten pushen om de tocht te volbrengen. Wat betreft de auto..so far so good. Met name de ritten in de zandduinen waren heel vet! We hebben wel een paar keer echt goed vastgezeten en ook team 1214 zat een aantal keer tot op het chassis vast.

Morgen staat de  oversteek met de grens van Senegal op het programma. De groep die de classique-route volgt is al vertrokken.. wat in houdt dat we met twee voertuigen (+ een nederlandse eend en aantal fransen op doorreis) de grens over zullen moeten.

Zometeen eens een aantal fototjes op inet gooien en de fam. een berichtje mailen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten